torsdag, januari 26, 2006

Trettiotvå, nollsex

Folk gnällde ganska mycket på att Daniel Radcliffe (fyller 17 i juli) spelade en pre-teen Harry Potter i "Den flammande bägaren". Undrar om folk kommer gnälla lika mycket när Brad Pitt (fyllde 42 i december) i kommande filmen "The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford" spelar banditen Jesse James, som dog när han var 35.

4 kommentarer:

Ida Strid sa...

Så där är det jämnt. Det är väl väldit sällan någon som spelar ex en 16-åring faktiskt är sexton, de är alltid typ 22 eller nåt. Var inte nån i Grease nästan 40 fast han skulle gå på high school?

Daniel sa...

Jo, fast i min värld är det just det som är skådespel. Att man övertygar publiken om att man är någon man inte är. Fast då krävs det ju att man är bra skådespelare/skådespelarska. Vilket väl inte kan sägas om 38-åriga Pernilla Wahlgren som spelade 16-åriga Sandy i senaste musikaluppsättningen av "Grease".

Ida Strid sa...

Jo men jag håller ju med. Det är alltid så men det är inget fel, huvudsaken att man blir övertygad...

Ida Strid sa...

Åh, vad snällt av dig att länka till mig. Jag skulle aldrig länka till någon bara för att vara snäll tillbaka men eftersom jag verkligen gillar din blogg så ska jag länka till dig också =)