fredag, mars 24, 2006

Nittiofem, nollsexSå klart har det tagit hus i helvete efter att Peace & love släppte nyheten om att några superfolkkära schlagerfjollor ska rocka röven av Stationsgatan i sommar. Vaddå, eftersom det är 40-talisterna som sitter på stålarna i det här jävla samhället så är det väl bara naturligt att P&L-ledningen bokar tantiga crowdpleasers som Lena Ph och Barbados-Magnus.

Och på något sätt är det underbart att P&L vågar vara så kontroversiella att de bokar ett gäng superkommersiella schlagerakter. Det borde få blodet att koka på både en och annan indietaliban. Tyvärr tvivlar jag på att de bokat nämnda artister för att jävlas med någon. Snarare handlar det nog om att få "bredd" på festivalen. Som om det inte räckte med att Ulf Lundell och Tough alliance spelade förra året.

Men jag funderar lite på om Alexander Bard, nihilist och iskall nyliberal, ställer upp på P&L:s flummanifest. Vad tror ni?

1 kommentar:

Esgie Qroue sa...

Bard har ju uttalat sig positivt om prostitution, alltså att sälja sin kropp för pengar. Då borde inte några moraliska dubier för att gå upp på en scen under kärlekens flagg, i utbyte mot en bunte stålars föreligga.