tisdag, juni 13, 2006

Etthundrafemtio, nollsex

Dagens The Smiths:

"And if you have five seconds to spare
Then I'll tell you the story of my life :
Drack sig full. Våldtog 22-åring. Flydde i damskor.
I went to London and I
I booked myself in at the Y ... W.C.A.
I said : "I like it here - can I stay?
I like it here - can I stay?
Do you have a vacancy
For a back-scrubber?"

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Hmm... Daniel, studerar till journalist och gillar att spy ut syrligheter. Är det möjligtvis du som betett dig så charmant på min blogg och gillar att kalla mig pussy och tjockis?

Daniel sa...

Hej Ulrika!

Såg din kommentar i min blogg, och jag ville bara säga att det inte är jag som "betett mig charmant" i din blogg och kallat dig för både det ena och det andra. Sådana tillmälen vräker jag väldigt sällan ur mig, och då särskilt inte mot folk jag överhuvudtaget inte känner.

Tänkte bara säga det. Du kan gärna få berätta hur det kommer sig att dina misstankar föll på mig av alla människor.

Ha det fortsatt fint,
Daniel S.

Ulrika sa...

Tack!

Jag blev litet orolig ett tag då den Daniel som skrev till mig sa att han hette Daniel, bodde i Göteborg och studerade journalistik. Jag blev lite rädd där ett tag:)

Ja, plus att han skrev att han hette Daniel Swedin för en timme sen.

Cliff Hanger sa...

Men vänta nu här... enligt Ulrika skrev han att han hette Daniel Swedin...och så var det ändå någon annan? Kan nån förklara? Det kan inte finnas så hemskt många Daniel Swedin.

Daniel sa...

Den som sagt sig vara Daniel Swedin är inte Daniel Swedin. Så enkelt är det. Jag är den ende Daniel Swedin i Göteborg och jag har inte skrivit skiten i Ulrikas blogg.

Eftersom vissa hade spekulerat i kommentarerna om att den taskige Daniel kunde vara jag så krävdes det väl inte särskilt mycket av den taskige att säga att han var jag. Hänger du med?

Eller så är det en typ som helt enkelt fått för sig att jävlas med mig - och Ulrika - från början.

Men som en vän till mig skrev i ett sms när jag var som mest skärrad över det här: "man såg ju iofs på den taskiga texten att det inte var din textstil.. det borde ju hon också märka".