lördag, juni 24, 2006

Etthundrafemtioåtta, nollsexKarolina Lassbo-affären rullar vidare och oavsett vad som händer i framtiden kommer hon kopplas ihop med smygnazism. Det är sorgligt, på något sätt. För inte kan väl glamourprinsessan vara högerextrem? Nja, kanske inte.

Men det hela har tagit en intressant vändning. Först ville hon tillskriva nazismen de äppelkäcka "kvaliteter" hon själv besitter och kalla Sällskapsresan-filmerna och Ulf Lundells naturromantiska lyrik för fungerande nazism. Men nu... Nu säger hon att resultatet av hennes nazism-analyser blivit "som att slänga in en brandfackla i en gaskammare". Mer smaklöst ordval i den här diskussionen får man nog leta efter, va?

Deep edition frågar sig varför Lassbo, som varit så målmedveten i sitt bygge av sitt eget varumärke utsätter sig för den diskussion som hon nu blivit föremål för. Rädsla för att vara politisk korrekt? Ja, kanske. Är det slut nu? Ja, kanske.

Nåja. Om sex-sju är är Karolina Lassbo välkommen tillbaka till offentligheten. Det var väl ungefär så lång tid det tog för Bert Karlsson att tas till nåder av folk och media.

3 kommentarer:

joel sa...

haha, det där är en rolig tjej, synd att hon är ful bara..

Daniel sa...

Det hade varit mycket roligare än i ett annat sammanhang och om någon annan sagt det.

joel sa...

nejdå, huvudsaken är att det blir sagt