onsdag, februari 14, 2007

Svenska hjältar!

Engla´s Showroom (som jag nog skulle stava Engla's Showroom) är tydligen Sveriges mest lästa modeblogg just nu, åtminstone om man får tro Bloggtoppen. För ett tag sedan avslöjade Engla att hon är med barn och glädjen bland läsarna visste inga gränser! I skrivande stund har 584 kommenterat en bloggpostning där Engla visar upp sig och sin mage.

584!!! Häftigt att bloggkommentator nummer 584 tyckte att hon hade något att tillföra i grattisruset! Och vad bra att alla som kommenterade gav Engla sitt stöd! Det är förmodligen skitjobbigt att vara Sveriges mest lästa gravida modebloggare. Hon behöver er alla i denna svåra stund! Kul att ni kommenterade en bloggpost istället för att ringa era ensamma mor- och farföräldrar som ligger inför döden och som jättegärna vill att ni hör av er innan de kastar in handduken. Starkt jobbat.

5 kommentarer:

billi sa...

hahhahaha! så sant!!

julia sa...

det tar faktiskt på krafterna att vara så utsatt!!! det tar på krafterna att godkänna 500 kommentarer. och det tar definitivt på energin att dela med sig av så geniala idéer.

många vakna nätter. mycket grubbel.

president sa...

HAHAHA vilket underbart magsurt inlägg (HAHA MAG-SURT)har inte skrattat såm mycket på länge :)
/presidenten, som jobbar bland de hjärt- lung- och vinterkräksjuka gamlingarna

Anna R sa...

Du är en grinig gammal gube från Gränges i en ynglings kläder. Det är helskönt!

nathalie sa...

Du borde stödja Engla i dessa tuffa tider! Tänk på att hon har ett heltidsjob OCH ett deltidsjobb(om jag vore inköpare för hemska Nelly.se skulle jag inte kunna sova om nätterna.). Dessutom sköter hon sin framgångsrika blogg. Och till råga på allt letar hon ju för fullt efter jeans för gravida! Alla borde få stöd i en sådan jobbig livssituation! ;)