torsdag, maj 03, 2007

Copenhagen, you're the endJag har aldrig varit i Danmark, landet där alla andra varit minst femhundra gånger. Men på måndag åker jag dit. Har du några tips vad jag ska göra "over there"? Vad ska jag se, vad ska jag göra? Vem vet - du kanske till och med har ett artikeluppslag eller en artikelidé åt mig? Tips emottages tacksamt via mail och kommentarsfunktion.

Puss och kram.

6 kommentarer:

Mårten sa...

Vart i Danmark ska du?

Daniel sa...

Just ja... Köpenhamn!

Emma sa...

Missa inte Istedgade, som numera är hälften traffickingoffer från Nigeria, hälften tillhåll för trendig medelklass i svart och grått. Då får du allt i ett, både ett grymt knäck om den nya traffickingen (när jag var där förra året hade alla danska prostituerade bytts ut mot unga svarta tjejer med klasar av blonda svettflåsiga killar omkring sig. Likadant är det tydligen i Oslo. Enormt deprimerande) OCH bra shopping/barhäng.
Kolla också in Christiania. Snart är det ett minne blott.
Hälsningar
Emma

Nathan sa...

ta en kaffe på europa, mitt i smeten, amagertorv 1, tror jag... tydligen är folket som jobbar där bland europas bästa baristas.
drick sedan lite obskyr öl på charlie's... minns inte var det ligger, men det var också det någon stans i centrum. kunnig, engelskspråkig personal. bara öl från "oberoende" producenter... spännande!
louisiana är väl också alltid värt ett besök...
har tyvärr inga vidare tips för journalistiska uppslag...
ha det fint!

Yossarian sa...

bärs!

Lina Nyberg sa...

Hej Daniel!
Måste ju i alla fall ge dig ett litet tips.
Ripleys-museet är helt sjukt kul, där kan du bland annat se en förtorkad liten sjöjunfru, en öring med päls och en uppstoppad ko med två huvuden. Helt fantastiskt. http://www.topattractions.dk/Sider/Hovedside_RIP_DK.html
Bra blogg du har förresten!
kram