lördag, januari 10, 2009

Snubben har hallisarHar ni kunnat undvika knarkbråket efter Grammisgalan?

Kleerup kan inte leva i Sverige längre. Sverige känns som Östtyskland, rena rama "1984" och knarkpolisen beter sig som Stasi.

Herregud. Kokain-Kleerup verkar ha varit duktigt stenad vid varje tillfälle han pratat med svensk media sedan Grammisgalan. Hans fullkomligt gränslösa uttalanden tyder ju på det.

Men, om nu Kleerup ska lämna landet tycker jag han ska satsa på att fara till Nordkorea. Det vore fint. Om inte annat kanske det skulle ge honom lite perspektiv på det här med hur polisen arbetar i en demokrati visavi en diktatur.

I ett land där det är förbjudet att knarka får man liksom räkna med att knarkpolisen gör tillslag mot partyn där festprissarna av tradition visat sig gilla knark. Det är inget konstigt med det och har, i de flesta sansade människors värld, väldigt lite att göra med en gammal diktaturs totala övervakning av sin egna befolkning.

Nåja. Än roligare blir det när Kokain-Kleerup försöker motivera varför han ska få knarka, nämligen att han betalat skatt och är engagerad i Unicef. Okej. Arbetar man och betalar skatt ska det tydligen vara okej att bryta mot lagen.

Knarkpsykos, någon?

Inga kommentarer: