söndag, april 25, 2010

"Jag kan inte svara på det"

Ja, vi fortsätter väl med ytterligare ett inlägg om Sverigedemokraterna. Som ni vet skrev jag igår skrev ju om väljarnas bekymmer att orientera sig i var (SD) står i frågor som inte rör invandringspolitiken. Och, tja, det verkar som att partiets egne arbetsmarknadspolitiske talesman, Per Björklund, har samma typ av problem.

Klicka och läs Dagens Arbetes långa och avslöjande intervju med honom.

1 kommentar:

Roger Svensson sa...

Det här rör sig om en nästan 3 år gammal artikel och i och med att Sd tagit fram ett nytt arbetsmarknadspolitiskt program sedan dess så är den ju knappast relevant när det gäller sakfrågorna.

Per Björklunds stora problem är snarast att han är mediaotränad. För det första skulle han ALDRIG ha befattat sig med en socialistisk tidskrift som ”Dagens Arbete”, Sd har noll att vinna på att intervjuas av dem (är man påläst och argumenterar väl så kommer det ju med största sannolikhet inte bli någon artikel alls). För det andra så måste Per Björklund, likt de etablerade partiernas politiker, lära sig hur man undviker att svara på frågor när man antingen inte har något bra svar eller inte är påläst.